Sygnatura: US/62/2025
Wejście w życie: 25.03.2025
Ważny do: -
Dokumenty powiązane: Brak dokumentów powiązanych.
UCHWAŁA Nr 62
Senatu Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie
z dnia 25 marca 2025 roku
w sprawie określenia efektów uczenia się na studiach podyplomowych zarządzanie produkcją i procesami w przemyśle spożywczym
Na podstawie art. 28 ust. 5 ustawy z dnia 20 lipca 2018 roku – Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (t.j. Dz.U. z 2024 roku, poz. 1571 ze zm.), § 9 ust. 1 pkt 5a Statutu Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie, przyjętego uchwałą Nr 494 Senatu Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie z dnia 21 maja 2019 roku w sprawie Statutu Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie (ze zm.) oraz § 5 ust. 5 Uchwały Nr 429 Senatu Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie z dnia 24 listopada 2023 roku w sprawie ustalenia zasad opracowywania programów studiów podyplomowych i innych form kształcenia, na wniosek Dziekana Wydziału Nauki o Żywności, stanowi się, co następuje:
§ 1
- Senat określa efekty uczenia się na studiach podyplomowych zarządzanie produkcją i procesami w przemyśle spożywczym stanowiące załącznik do uchwały.
- Efekty uczenia się, określone w załączniku, o którym mowa w ust. 1, mają zastosowanie dla cykli studiów podyplomowych, na które rekrutacja rozpoczyna się po dniu wejścia w życie niniejszej uchwały.
§ 2
Uchwała wchodzi w życie z dniem jej podjęcia.
Przewodniczący Senatu
Rektor
dr hab. Jerzy A. Przyborowski, prof. UWM
Uchwała Nr 62_2025.pdf |
Załącznik do Uchwały Nr 62_2025_efekty uczenia się_zarządzanie produkcją i procesami w przemyśle spożywczym_studia podyplomowe.pdf |
Podmiot udostępniający: |
Biuro Rektora | ||
Wytworzono przez: |
Senat UWM | ||
Data wytworzenia: |
25 marca 2025 | ||
Opublikowano przez: |
Zofia Konopka | ||
Data opublikowania: |
26 marca 2025 16:02 | ||
Aktualizowano przez: |
Zofia Konopka | ||
Data aktualizacji: |
26 marca 2025 16:06 |