Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Więcej informacji

Kat. Inżynierii, Aparatury Procesowej i Biotechnologii Żywności

Kontakt


Adres: ul. Michała Oczapowskiego 7, 10-719 Olsztyn
Adres e-mail: fabian.dajnowiec@uwm.edu.pl
Numer telefonu: +48 89 523 44 31
Numer fax: +48 89 523 44 31

Kadra


Kierownik Katedry
dr hab. inż. Fabian Dajnowiec
Adres: ul. Michała Oczapowskiego 7
Adres e-mail: fabian.dajnowiec@uwm.edu.pl
Numer telefonu: +48 89 523 44 31
Numer fax: -
Podmiot udostępniający:
Wydział Nauki o Żywności
Wytworzono przez:
prof. dr hab. Małgorzata Darewicz
Data wytworzenia:
20 lipca 2023
Opublikowano przez:
Zofia Konopka
Data opublikowania:
24 lipca 2023 08:47
Aktualizowano przez:
Zofia Konopka
Data aktualizacji:
24 lipca 2023 08:52