Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Więcej informacji

Wydział Nauki o Żywności zatrudni studenta na umowę zlecenie w ramach projektu pt: „Sieć badawcza uczelni przyrodniczych na rzecz rozwoju polskiego sektora mleczarskiego – projekt badawczy” realizowanego zgodnie z Umową nr MEiN/2023/DPI/2875 z dnia 03.10.2023 r.

Status: Aktualne

Wydział Nauki o Żywności zatrudni studenta na umowę zlecenie w ramach projektu pt: „Sieć badawcza uczelni przyrodniczych na rzecz rozwoju polskiego sektora mleczarskiego – projekt badawczy” realizowanego zgodnie z  Umową nr MEiN/2023/DPI/2875 z dnia 03.10.2023 r.

FORMA ZATRUDNIENIA: UMOWA CYWILNOPRAWNA NA OKRES 7,5 MIESIĄCA

WYMAGANIA:

  • Posiadanie statusu studenta;
  • Wykształcenie wyższe;
  • Doświadczenie w przygotowywaniu i publikowaniu wyników badań (np. publikacje naukowe);
  • Znajomość języka angielskiego;
  • Umiejętność obsługi pakietu MS-Office;
  • Umiejętność pracy w zespole;
  • Odpowiedzialność, samodzielność, systematyczność i dokładność w realizacji zadań;
  • Dobra organizacja czasu i miejsca pracy;
  • Mile widziane doświadczenie w projektach badawczych;
  • Prawo jazdy kat. B.
     

WARUNKI ZATRUDNIENIA

  1. Umowa zlecenia dotycząca realizacji działania II.2. Opracowanie metodologii do realnego szacowania faktycznej emisji gazów oraz prostej aplikacji, która pozwoli zakładom mleczarskim zaproponować dostawcom mleka udział w kontroli klimatycznej - redukcja śladu CO2.
  2. Okres realizacji od 16.05.2024 r. do 31.12.2024 r.

 

WYMAGANE  DOKUMENTY

  1. CV uwzględniające aktualne dane teleadresowe
  2. Kserokopie dokumentów potwierdzających wykształcenie,  ukończenia studiów I stopnia
  3. Oświadczenie o treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz.Urz. UE. L nr 119,str. 1)”.
     

MIEJSCE I TERMIN SKŁADANIA DOKUMENTÓW

Wymagane dokumenty prosimy przesyłać pocztą elektroniczną na adres e-mail: monk@uwm.edu.pl lub złożyć osobiście w Centrum Badań i Projektów, Centrum Ekspozycyjne Stara Kotłownia, ul. R. Prawocheńskiego 9, 10-720 Olsztyn w terminie do 15.05.2024 r. 

 

POZOSTAŁE INFORMACJE: 

  1. Oferty, które nie spełniają wymogów formalnych, niekompletne oraz złożone po terminie nie będą rozpatrywane.
  2. Złożone dokumenty nie będą zwracane.
  3. Zakwalifikowani kandydaci zostaną powiadomieni telefonicznie o terminie i miejscu rozmowy kwalifikacyjnej.
  4. Zastrzegamy sobie możliwość kontaktu jedynie z wybranymi kandydatami oraz prawo do powiadomienia o podjęciu decyzji w sprawie obsadzenia stanowiska jedynie wybranego kandydata.

Podmiot udostępniający:
Wydział Nauki o Żywności
Wytworzono przez:
dr hab. Justyna Żulewska, prof. UWM
Data wytworzenia:
9 maja 2024
Opublikowano przez:
Zofia Konopka
Data opublikowania:
9 maja 2024 12:20
Aktualizowano przez:
Zofia Konopka
Data aktualizacji:
9 maja 2024 14:43