Wydział Nauki o Żywności zatrudni studenta na umowę zlecenie w ramach projektu pt: „Sieć badawcza uczelni przyrodniczych na rzecz rozwoju polskiego sektora mleczarskiego – projekt badawczy” realizowanego zgodnie z Umową nr MEiN/2023/DPI/2875 z dnia 03.10.2023 r.
Status: Aktualne
Wydział Nauki o Żywności zatrudni studenta na umowę zlecenie w ramach projektu pt: „Sieć badawcza uczelni przyrodniczych na rzecz rozwoju polskiego sektora mleczarskiego – projekt badawczy” realizowanego zgodnie z Umową nr MEiN/2023/DPI/2875 z dnia 03.10.2023 r.
FORMA ZATRUDNIENIA: UMOWA CYWILNOPRAWNA NA OKRES 7,5 MIESIĄCA
WYMAGANIA:
- Posiadanie statusu studenta;
- Wykształcenie wyższe;
- Doświadczenie w przygotowywaniu i publikowaniu wyników badań (np. publikacje naukowe);
- Znajomość języka angielskiego;
- Umiejętność obsługi pakietu MS-Office;
- Umiejętność pracy w zespole;
- Odpowiedzialność, samodzielność, systematyczność i dokładność w realizacji zadań;
- Dobra organizacja czasu i miejsca pracy;
- Mile widziane doświadczenie w projektach badawczych;
- Prawo jazdy kat. B.
WARUNKI ZATRUDNIENIA
- Umowa zlecenia dotycząca realizacji działania II.2. Opracowanie metodologii do realnego szacowania faktycznej emisji gazów oraz prostej aplikacji, która pozwoli zakładom mleczarskim zaproponować dostawcom mleka udział w kontroli klimatycznej - redukcja śladu CO2.
- Okres realizacji od 16.05.2024 r. do 31.12.2024 r.
WYMAGANE DOKUMENTY
- CV uwzględniające aktualne dane teleadresowe
- Kserokopie dokumentów potwierdzających wykształcenie, ukończenia studiów I stopnia
- Oświadczenie o treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz.Urz. UE. L nr 119,str. 1)”.
MIEJSCE I TERMIN SKŁADANIA DOKUMENTÓW
Wymagane dokumenty prosimy przesyłać pocztą elektroniczną na adres e-mail: monk@uwm.edu.pl lub złożyć osobiście w Centrum Badań i Projektów, Centrum Ekspozycyjne Stara Kotłownia, ul. R. Prawocheńskiego 9, 10-720 Olsztyn w terminie do 15.05.2024 r.
POZOSTAŁE INFORMACJE:
- Oferty, które nie spełniają wymogów formalnych, niekompletne oraz złożone po terminie nie będą rozpatrywane.
- Złożone dokumenty nie będą zwracane.
- Zakwalifikowani kandydaci zostaną powiadomieni telefonicznie o terminie i miejscu rozmowy kwalifikacyjnej.
- Zastrzegamy sobie możliwość kontaktu jedynie z wybranymi kandydatami oraz prawo do powiadomienia o podjęciu decyzji w sprawie obsadzenia stanowiska jedynie wybranego kandydata.
Podmiot udostępniający: |
Wydział Nauki o Żywności | ||
Wytworzono przez: |
dr hab. Justyna Żulewska, prof. UWM | ||
Data wytworzenia: |
9 maja 2024 | ||
Opublikowano przez: |
Zofia Konopka | ||
Data opublikowania: |
9 maja 2024 12:20 | ||
Aktualizowano przez: |
Zofia Konopka | ||
Data aktualizacji: |
9 maja 2024 14:43 |