UNIWERSYTET WARMIŃSKO-MAZURSKI W OLSZTYNIE zatrudni Technologa w Katedrze Żywienia Człowieka w Wydziale Nauki o Żywności
Status: Rozstrzygnięto
- Umowa na okres próbny z możliwością przedłużenia na czas określony/nieokreślony
- Liczba etatów: 1.
- Wymiar czasu pracy: pełen
Główne zadania:
- wykonywanie analiz fizykochemicznych i instrumentalnych w zakresie badań żywności z wykorzystaniem wysoko specjalistycznej aparatury badawczo-pomiarowej,
- wykonywanie zestawień wyników analiz,
- prowadzenie dokumentacji laboratoryjnej zgodnie z obowiązującymi przepisami,
- przygotowanie pracowni technologicznych do prowadzenia procesów badawczych,
- udział w przygotowaniu materiałów i wspomaganie zajęć dydaktycznych.
Wymagania:
- wykształcenie wyższe w zakresie technologii żywności lub chemii i analityki żywności,
- znajomość zagadnień związanych z analizą żywności i pracą w laboratorium,
- umiejętność obsługi aparatury badawczej takiej jak: chromatograf gazowy i/lub cieczowy, urządzenie do pomiaru barwy, analizator tekstury, spektrofotometr.
Znajomość języków obcych;
- język angielski na poziomie komunikatywnym w mowie i piśmie
Umiejętności:
- dobra umiejętność obsługi pakietu MS-Office,
- umiejętność organizowania pracy własnej, współdziałania i pracy w zespole,
- umiejętność działania pod wpływem stresu i presją czasu,
Cechy osobowości:
- komunikatywność,
- samodzielność i odpowiedzialność,
- sumienność i dokładność,
- otwartość na zmiany i rozwój własny.
Oferujemy:
- stabilność zatrudnienia w ramach umowy o pracę;
- pełny wymiar czasu pracy;
- dodatkowe wynagrodzenie roczne tzw. „trzynastka”;
- atrakcyjne zaplecze socjalne: dofinansowanie wypoczynku, dofinansowanie wypoczynku dzieci, benefity pracownicze;
- atrakcje kulturalne i sportowe;
- dostęp do pakietu Office (5 instalacji na osobę) dla wszystkich pracowników;
- możliwość skorzystania z ubezpieczenia grupowego;
- preferencyjne pożyczki;
- możliwość rozwoju zawodowego w dynamicznym środowisku i atmosferze sprzyjającej uczeniu się - dostęp do zasobów platformy edukacyjnej (kursy, szkolenia on-line, dostęp do wewnątrzuczelnianego programu szkoleń i kursów, dostęp do programu rozwoju indywidualnego w postaci sesji doradczo/coachingowych, etc.);
- kompleksowy onboarding (wdrożenie pracownicze).
Wymagane dokumenty i oświadczenia
- CV i list motywacyjny.
- Oświadczenie o treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz.Urz. UE. L nr 119, str. 1)”.
Inne informacje
- Oferty, które nie spełniają wymogów formalnych, niekompletne oraz złożone po terminie nie będą rozpatrywane.
- Złożone dokumenty nie będą zwracane.
- Zakwalifikowani kandydaci zostaną powiadomieni telefonicznie lub mailowo o terminie i miejscu rozmowy kwalifikacyjnej.
- Uczelnia zastrzega sobie możliwość kontaktu jedynie z wybranymi kandydatami oraz prawo do powiadomienia o podjęciu decyzji w sprawie obsadzenia stanowiska jedynie wybranych kandydatów.
- Wymagane dokumenty należy składać w Biurze ds. Kadr i Płac ul. Michała Oczapowskiego 2, pok. 8, 10-719 Olsztyn w zamkniętej kopercie z imieniem, nazwiskiem oraz właściwą jednostką, w której odbywa się rekrutacja lub w wersji elektronicznej na adres: rekrutacja_kadry@uwm.edu.pl
- Termin składania dokumentów upływa z dniem 22.04.2024 r.
Podmiot udostępniający: |
Wydział Nauki o Żywności | ||
Wytworzono przez: |
prof. dr hab. Małgorzata Darewicz | ||
Data wytworzenia: |
16 kwietnia 2024 | ||
Opublikowano przez: |
Zofia Konopka | ||
Data opublikowania: |
16 kwietnia 2024 08:57 | ||
Aktualizowano przez: |
Zofia Konopka | ||
Data aktualizacji: |
17 maja 2024 13:50 |