OFERTA PRACY w ramach projektu pt.: Wpływ zabiegów fotodynamicznych opartych na naturalnych (sono)-fotouczulaczach na Listeria monocytogenes, UMO-2022/45/B/NZ9/00299 w ramach konkursu OPUS23, finansowanego z NCN, realizowanego w Katedrze Mikrobiologii Żywności, Technologii i Chemii Mięsa na Wydziale Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie
Status: Aktualne
OFERTA PRACY (1 OSOBA) w ramach projektu pt.: Wpływ zabiegów fotodynamicznych opartych na naturalnych (sono)-fotouczulaczach na Listeria monocytogenes, UMO-2022/45/B/NZ9/00299 w ramach konkursu OPUS23, finansowanego z NCN, realizowanego w Katedrze Mikrobiologii Żywności, Technologii i Chemii Mięsa na Wydziale Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie
FORMA ZATRUDNIENIA: UMOWA ZLECENIE NA OKRES 3 MIESIĘCY
WYMAGANIA:
- Student dowolnego roku studiów (preferowani) II stopnia
- Gotowość do żmudnej pracy laboratoryjnej
- Wcześniejsze doświadczenie w pracy w laboratorium mikrobiologicznym, a w szczególności na biofilmach bakteryjnych i z inaktywacją fotodynamiczną
- Dobra organizacja pracy, zaangażowanie, skrupulatność i precyzja w wykonywaniu powierzonych zadań
- Komunikatywność, bezkonfliktowość, umiejętność pracy w zespole
- Praktyczna podstawowa znajomość metod statystycznych stosowanych w mikrobiologii
- Znajomość obsługi MS Office
Zakres czynności
- wykonanie czynności analityczno-badawczych z zakresu skuteczności nietermicznych zabiegów w inaktywacji Listeria, w tym badań biofilmów Listeria i prac na rzecz zaplecza laboratoryjnego
- prowadzenie dokumentacji wyników badań i ich podstawowej analizy
Okres zatrudnienia 01.2025 – 03.2025.
WYMAGANE DOKUMENTY:
- CV uwzględniające aktualne dane teleadresowe
- List motywacyjny
- Opcjonalnie: dokumenty potwierdzające wykazane kwalifikacje, np. certyfikaty, publikacje
- Oświadczenie o treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz.Urz. UE. L nr 119, str. 1)”
MIEJSCE I TERMIN SKŁADANIA DOKUMENTÓW
Wymagane dokumenty prosimy przesyłać pocztą elektroniczną na adres e-mail: magdalena.olszewska@uwm.edu.pl w terminie do 17 grudnia 2024 r.
POZOSTAŁE INFORMACJE:
- Oferty, które nie spełniają wymogów formalnych, niekompletne oraz złożone po terminie nie będą rozpatrywane.
- Zastrzegamy sobie możliwość kontaktu jedynie z wybranym kandydatem oraz prawo do powiadomienia o podjęciu decyzji w sprawie obsadzenia stanowiska jedynie wybranego kandydata
Podmiot udostępniający: |
Wydział Nauki o Żywności | ||
Wytworzono przez: |
dr hab. Magdalena Olszewska, prof UWM | ||
Data wytworzenia: |
12 grudnia 2024 | ||
Opublikowano przez: |
Zofia Konopka | ||
Data opublikowania: |
12 grudnia 2024 14:57 | ||
Aktualizowano przez: |
Zofia Konopka | ||
Data aktualizacji: |
12 grudnia 2024 15:03 |