Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Więcej informacji

OFERTA PRACY w ramach projektu pt.: Wpływ zabiegów fotodynamicznych opartych na naturalnych (sono)-fotouczulaczach na Listeria monocytogenes, UMO-2022/45/B/NZ9/00299 w ramach konkursu OPUS23, finansowanego z NCN, realizowanego w Katedrze Mikrobiologii Żywności, Technologii i Chemii Mięsa na  Wydziale Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie

Status: Aktualne

OFERTA PRACY (1 OSOBA) w ramach projektu pt.: Wpływ zabiegów fotodynamicznych opartych na naturalnych (sono)-fotouczulaczach na Listeria monocytogenes, UMO-2022/45/B/NZ9/00299 w ramach konkursu OPUS23, finansowanego z NCN, realizowanego w Katedrze Mikrobiologii Żywności, Technologii i Chemii Mięsa na Wydziale Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie

FORMA ZATRUDNIENIA: UMOWA ZLECENIE NA OKRES 3 MIESIĘCY

WYMAGANIA:

  • Student dowolnego roku studiów (preferowani) II stopnia
  • Gotowość do żmudnej pracy laboratoryjnej 
  • Wcześniejsze doświadczenie w pracy w laboratorium mikrobiologicznym, a w szczególności na biofilmach bakteryjnych i z inaktywacją fotodynamiczną
  • Dobra organizacja pracy, zaangażowanie, skrupulatność i precyzja w wykonywaniu powierzonych zadań
  • Komunikatywność, bezkonfliktowość, umiejętność pracy w zespole
  • Praktyczna podstawowa znajomość metod statystycznych stosowanych w mikrobiologii
  • Znajomość obsługi MS Office

 

Zakres czynności

  • wykonanie czynności analityczno-badawczych z zakresu skuteczności nietermicznych zabiegów w inaktywacji Listeria, w tym badań biofilmów Listeria i prac na rzecz zaplecza laboratoryjnego
  • prowadzenie dokumentacji wyników badań i ich podstawowej analizy

Okres zatrudnienia 01.2025 – 03.2025.

WYMAGANE DOKUMENTY:

  • CV uwzględniające aktualne dane teleadresowe
  • List motywacyjny
  • Opcjonalnie: dokumenty potwierdzające wykazane kwalifikacje, np. certyfikaty, publikacje
  • Oświadczenie o treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz.Urz. UE. L nr 119, str. 1)”

 

MIEJSCE I TERMIN SKŁADANIA DOKUMENTÓW

Wymagane dokumenty prosimy przesyłać pocztą elektroniczną na adres e-mail: magdalena.olszewska@uwm.edu.pl  w terminie do 17 grudnia 2024 r.

 

POZOSTAŁE INFORMACJE:

  • Oferty, które nie spełniają wymogów formalnych, niekompletne oraz złożone po terminie nie będą rozpatrywane.
  • Zastrzegamy sobie możliwość kontaktu jedynie z wybranym kandydatem oraz prawo do powiadomienia o podjęciu decyzji w sprawie obsadzenia stanowiska jedynie wybranego kandydata

Podmiot udostępniający:
Wydział Nauki o Żywności
Wytworzono przez:
dr hab. Magdalena Olszewska, prof UWM
Data wytworzenia:
12 grudnia 2024
Opublikowano przez:
Zofia Konopka
Data opublikowania:
12 grudnia 2024 14:57
Aktualizowano przez:
Zofia Konopka
Data aktualizacji:
12 grudnia 2024 15:03