Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Więcej informacji

OFERTA PRACY w ramach projektu pt.: Wpływ zabiegów fotodynamicznych opartych na naturalnych (sono)-fotouczulaczach na Listeria monocytogenes, UMO-2022/45/B/NZ9/00299

Status: Rozstrzygnięto

FORMA ZATRUDNIENIA: UMOWA ZLECENIE NA OKRES 3 MIESIĘCY

WYMAGANIA:

  • Student dowolnego roku studiów I stopnia lub II stopnia
  • (preferowani studenci po odbytych zajęciach z mikrobiologii ogólnej, mikrobiologii żywności lub mikrobiologii przemysłowej oraz planujący napisanie pracy dyplomowej w zakresie tematyki realizowanej w ramach projektu)
  • Gotowość do żmudnej pracy laboratoryjnej (mile widziane wcześniejsze doświadczenie w pracy w laboratorium mikrobiologicznym)
  • Dobra organizacja pracy, zaangażowanie, skrupulatność i precyzja w wykonywaniu powierzonych zadań
  • Komunikatywność, bezkonfliktowość, umiejętność pracy w zespole
  • Praktyczna podstawowa znajomość metod statystycznych stosowanych w mikrobiologii
  • Znajomość obsługi MS Office

 

Zakres czynności

Wykonanie prac z patogenami żywności, a w szczególności:

  • wykonanie czynności analityczno-badawczych z zakresu skuteczności nietermicznych zabiegów w inaktywacji Listeria i prac na rzecz zaplecza laboratoryjnego
  • prowadzenie dokumentacji wyników badań i ich statystycznej analizy

Okres zatrudnienia 01.2024 – 03.2024.

 

 WYMAGANE DOKUMENTY:

  1. CV uwzględniające aktualne dane teleadresowe
  2. List motywacyjny
  3. Opcjonalnie: dokumenty potwierdzające wykazane kwalifikacje, np. certyfikaty, publikacje
  4. Oświadczenie o treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie 
    z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz.Urz. UE. L nr 119, str. 1)”

 

MIEJSCE I TERMIN SKŁADANIA DOKUMENTÓW

Wymagane dokumenty prosimy przesyłać pocztą elektroniczną na adres e-mail: magdalena.olszewska@uwm.edu.pl w terminie do 28 grudnia 2023 r.

 

POZOSTAŁE INFORMACJE:

  1. Oferty, które nie spełniają wymogów formalnych, niekompletne oraz złożone po terminie nie będą rozpatrywane.
  2. Zastrzegamy sobie możliwość kontaktu jedynie z wybranym kandydatem oraz prawo do powiadomienia o podjęciu decyzji w sprawie obsadzenia stanowiska jedynie wybranego kandydata

Podmiot udostępniający:
Wydział Nauki o Żywnosci
Wytworzono przez:
dr hab. Magdalena Olszewska, prof. UWM
Data wytworzenia:
17 grudnia 2023
Opublikowano przez:
Zofia Konopka
Data opublikowania:
18 grudnia 2023 15:56
Aktualizowano przez:
Zofia Konopka
Data aktualizacji:
29 grudnia 2023 13:23