Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Więcej informacji

UNIWERSYTET WARMIŃSKO-MAZURSKI W OLSZTYNIE ZATRUDNI PRACOWNIKA INŻYNIERYJNO-TECHNICZNEGO W KATEDRZE ŻYWIENIA CZŁOWIEKA

Status: Rozstrzygnięto

Miejsce pracy: Olsztyn, Katedra Żywienia Człowieka Wydziału Nauki o Żywności

Czas pracy: pełen etat, umowa na zastępstwo

 

ZAKRES PODSTAWOWYCH OBOWIĄZKÓW OBEJMUJE m.in.

  1. udział w przeprowadzaniu procedur doświadczalnych i badań z zakresu biooceny żywności z udziałem zwierząt doświadczalnych,
  2. wykonywanie analiz fizykochemicznych i instrumentalnych w zakresie badań żywności z wykorzystaniem wysoko specjalistycznej aparatury badawczo-pomiarowej oraz badań z zakresu biooceny żywności z udziałem zwierząt doświadczalnych,
  3. prowadzenie dokumentacji laboratoryjnej zgodnie z obowiązującymi przepisami,
  4. prowadzenie dokumentacji dotyczącej badań i osiągnięć naukowych w Katedrze.

 

 

WYMAGANIA:

  1. wykształcenie wyższe lub średnie w zakresie technologii żywności, zootechniki, weterynarii lub pokrewne,
  2. umiejętność obsługi wysoko specjalistycznej aparatury badawczej, np.: chromatografu gazowego i/lub cieczowego, spektrofotometru, 
  3. znajomość języka angielskiego w stopniu podstawowym,
  4. dobra umiejętność obsługi pakietu MS-Office,
  5. umiejętność organizowania pracy własnej, współdziałania i pracy w zespole,
  6. umiejętność działania pod wpływem stresu i presją czasu,
  7. wymagane cechy osobowości: komunikatywność, samodzielność i odpowiedzialność, sumienność i dokładność, otwartość na zmiany i rozwój własny.

 

ZAINTERESOWANE OSOBY SKŁADAJĄ:

  1. CV i list motywacyjny;
  2. kopie dokumentów potwierdzających wykształcenie i kwalifikacje
  3. podpisane własnoręcznie oświadczenie o treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz. Urz. UE. L nr 119, str. 1)”

w Dziale Kadr Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie, ul. Oczapowskiego 2 pokój 8, w opisanej kopercie z imieniem, nazwiskiem oraz stanowiskiem i właściwą jednostką, w której odbywa się rekrutacja lub w wersji elektronicznej na adres: rekrutacja_kadry@uwm.edu.pl

 

Termin składania dokumentów upływa z dniem 26.05.2022 r.

 

O terminie rozmowy kwalifikacyjnej wybrani kandydaci zostaną powiadomieni indywidualnie.

 

Uczelnia zastrzega sobie możliwość kontaktu jedynie z wybranymi kandydatami oraz prawo do powiadomienia o podjęciu decyzji w sprawie obsadzenia stanowiska jedynie wybranego kandydata.

Podmiot udostępniający:
Wydział Nauki o Żywności
Wytworzono przez:
prof. dr hab. Małgorzata Darewicz
Data wytworzenia:
19 maja 2022
Opublikowano przez:
Zofia Konopka
Data opublikowania:
20 maja 2022 12:29
Aktualizowano przez:
Zofia Konopka
Data aktualizacji:
14 czerwca 2022 11:50