UNIWERSYTET WARMIŃSKO-MAZURSKI W OLSZTYNIE ZATRUDNI PRACOWNIKA INŻYNIERYJNO-TECHNICZNEGO W KATEDRZE ŻYWIENIA CZŁOWIEKA
Status: Rozstrzygnięto
Miejsce pracy: Olsztyn, Katedra Żywienia Człowieka Wydziału Nauki o Żywności
Czas pracy: pełen etat, umowa na zastępstwo
ZAKRES PODSTAWOWYCH OBOWIĄZKÓW OBEJMUJE m.in.
- udział w przeprowadzaniu procedur doświadczalnych i badań z zakresu biooceny żywności z udziałem zwierząt doświadczalnych,
- wykonywanie analiz fizykochemicznych i instrumentalnych w zakresie badań żywności z wykorzystaniem wysoko specjalistycznej aparatury badawczo-pomiarowej oraz badań z zakresu biooceny żywności z udziałem zwierząt doświadczalnych,
- prowadzenie dokumentacji laboratoryjnej zgodnie z obowiązującymi przepisami,
- prowadzenie dokumentacji dotyczącej badań i osiągnięć naukowych w Katedrze.
WYMAGANIA:
- wykształcenie wyższe lub średnie w zakresie technologii żywności, zootechniki, weterynarii lub pokrewne,
- umiejętność obsługi wysoko specjalistycznej aparatury badawczej, np.: chromatografu gazowego i/lub cieczowego, spektrofotometru,
- znajomość języka angielskiego w stopniu podstawowym,
- dobra umiejętność obsługi pakietu MS-Office,
- umiejętność organizowania pracy własnej, współdziałania i pracy w zespole,
- umiejętność działania pod wpływem stresu i presją czasu,
- wymagane cechy osobowości: komunikatywność, samodzielność i odpowiedzialność, sumienność i dokładność, otwartość na zmiany i rozwój własny.
ZAINTERESOWANE OSOBY SKŁADAJĄ:
- CV i list motywacyjny;
- kopie dokumentów potwierdzających wykształcenie i kwalifikacje
- podpisane własnoręcznie oświadczenie o treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz. Urz. UE. L nr 119, str. 1)”
w Dziale Kadr Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie, ul. Oczapowskiego 2 pokój 8, w opisanej kopercie z imieniem, nazwiskiem oraz stanowiskiem i właściwą jednostką, w której odbywa się rekrutacja lub w wersji elektronicznej na adres: rekrutacja_kadry@uwm.edu.pl
Termin składania dokumentów upływa z dniem 26.05.2022 r.
O terminie rozmowy kwalifikacyjnej wybrani kandydaci zostaną powiadomieni indywidualnie.
Uczelnia zastrzega sobie możliwość kontaktu jedynie z wybranymi kandydatami oraz prawo do powiadomienia o podjęciu decyzji w sprawie obsadzenia stanowiska jedynie wybranego kandydata.
Podmiot udostępniający: |
Wydział Nauki o Żywności | ||
Wytworzono przez: |
prof. dr hab. Małgorzata Darewicz | ||
Data wytworzenia: |
19 maja 2022 | ||
Opublikowano przez: |
Zofia Konopka | ||
Data opublikowania: |
20 maja 2022 12:29 | ||
Aktualizowano przez: |
Zofia Konopka | ||
Data aktualizacji: |
14 czerwca 2022 11:50 |