Oferta pracy w ramach projektu pt.: Opracowanie bioochronnego preparatu z inaktywowanych szczepów o niskim indeksie MAR i obniżonym potencjale transferu genów w ramach strategii One Health – poprawa trwałości żywności i kontrola zanieczyszczeń Listeria monocytogenes, LIDER15/0216/2024, finansowanego z NCBiR, realizowanego w Katedrze Mikrobiologii Żywności, Technologii i Chemii Mięsa na Wydziale Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie
Status: Aktualne
OFERTA PRACY (1 OSOBA)
w ramach projektu pt.: Opracowanie bioochronnego preparatu z inaktywowanych szczepów o niskim indeksie MAR i obniżonym potencjale transferu genów w ramach strategii One Health – poprawa trwałości żywności i kontrola zanieczyszczeń Listeria monocytogenes, LIDER15/0216/2024, finansowanego z NCBiR, realizowanego w Katedrze Mikrobiologii Żywności, Technologii i Chemii Mięsa na Wydziale Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie
Forma zatrudnienia: UMOWA CYWILNOPRAWNA NA OKRES 4 MIESIĘCY
Wymagania:
- student dowolnego roku studiów (preferowani) II stopnia lub uczestnik szkoły doktorskiej;
- znajomość tematyki związanej z prowadzeniem analiz mikrobiologicznych; mile widziane doświadczenie z pracą z bakteriami fermentacji mlekowej;
- doświadczenie w przygotowaniu wyników badań naukowych;
- Praktyczna podstawowa znajomość metod statystycznych stosowanych w mikrobiologii;
- znajomość języka angielskiego;
- umiejętność obsługi pakietu MS-Office;
- umiejętność pracy w zespole;
- odpowiedzialność, samodzielność, systematyczność i dokładność w realizacji zadań;
- dobra organizacja czasu i miejsca pracy;
- mile widziane doświadczenie w projektach badawczych.
Zakres obowiązków wykonawcy w projekcie będzie obejmował udział w zadaniach:
- wykonanie czynności analityczno-badawczych z zakresu stworzenia bazy szczepowej i prac na rzecz zaplecza laboratoryjnego;
- prowadzenie dokumentacji wyników badań i ich podstawowej analizy.
Warunki zatrudnienia:
- Umowa zlecenie
- Okres zatrudnienia w projekcie 01.09.2025-31.12.2025
- Ilość miejsc - 1
Wymagane dokumenty:
- CV uwzględniające aktualne dane teleadresowe
- List motywacyjny
- Opcjonalnie: dokumenty potwierdzające wykazane kwalifikacje, np. certyfikaty, publikacje
- Oświadczenie o treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz.Urz. UE. L nr 119, str. 1)”
Miejsce i termin składania dokumentów:
Wymagane dokumenty prosimy przesłać pocztą elektroniczną na adres e-mail: arkadiusz.zakrzewski@uwm.edu.pl lub złożyć osobiście
w sekretariacie Katedry Mikrobiologii Żywności, Technologii i Chemii Mięsa Wydziału Nauki o Żywności, pl. Cieszyński 1,10-726 Olsztyn,
w terminie do 21 lipca 2025 r.
Dodatkowe informacje:
- Oferty, które nie spełniają wymogów formalnych, niekompletne oraz złożone po terminie nie będą rozpatrywane.
- Złożone dokumenty nie będą zwracane.
- Zastrzegamy sobie możliwość kontaktu jedynie z wybranym kandydatem oraz prawo do powiadomienia o podjęciu decyzji w sprawie obsadzenia stanowiska jedynie wybranego kandydata.
Podmiot udostępniający: |
Wydział Nauki o Żywności | ||
Wytworzono przez: |
dr inż. Arkadiusz Zakrzewski | ||
Data wytworzenia: |
14 lipca 2025 | ||
Opublikowano przez: |
Zofia Konopka | ||
Data opublikowania: |
14 lipca 2025 14:48 | ||
Aktualizowano przez: |
Zofia Konopka | ||
Data aktualizacji: |
14 lipca 2025 15:12 |