Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Więcej informacji

Oferta pracy w ramach projektu pt.: Opracowanie bioochronnego preparatu z inaktywowanych szczepów o niskim indeksie MAR i obniżonym potencjale transferu genów w ramach strategii One Health – poprawa trwałości żywności i kontrola zanieczyszczeń Listeria monocytogenes, LIDER15/0216/2024, finansowanego z NCBiR, realizowanego w Katedrze Mikrobiologii Żywności, Technologii i Chemii Mięsa na Wydziale Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie

Status: Aktualne

OFERTA PRACY (1 OSOBA)

w ramach projektu pt.: Opracowanie bioochronnego preparatu z inaktywowanych szczepów o niskim indeksie MAR i obniżonym potencjale transferu genów w ramach strategii One Health – poprawa trwałości żywności i kontrola zanieczyszczeń Listeria monocytogenes, LIDER15/0216/2024, finansowanego z NCBiR, realizowanego w Katedrze Mikrobiologii Żywności, Technologii i Chemii Mięsa na Wydziale Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie

 

Forma zatrudnienia: UMOWA CYWILNOPRAWNA NA OKRES 4 MIESIĘCY

 

Wymagania:

  • student dowolnego roku studiów (preferowani) II stopnia lub uczestnik szkoły doktorskiej;
  • znajomość tematyki związanej z prowadzeniem analiz mikrobiologicznych; mile widziane doświadczenie z pracą z bakteriami fermentacji mlekowej;
  • doświadczenie w przygotowaniu wyników badań naukowych;
  • Praktyczna podstawowa znajomość metod statystycznych stosowanych w mikrobiologii;
  • znajomość języka angielskiego;
  • umiejętność obsługi pakietu MS-Office;
  • umiejętność pracy w zespole;
  • odpowiedzialność, samodzielność, systematyczność i dokładność w realizacji zadań;
  • dobra organizacja czasu i miejsca pracy;
  • mile widziane doświadczenie w projektach badawczych.

 

Zakres obowiązków wykonawcy w projekcie będzie obejmował udział w zadaniach:

  1. wykonanie czynności analityczno-badawczych z zakresu stworzenia bazy szczepowej  i prac na rzecz zaplecza laboratoryjnego;
  2. prowadzenie dokumentacji wyników badań i ich podstawowej analizy.

 
Warunki zatrudnienia:

  1. Umowa zlecenie
  2. Okres zatrudnienia w projekcie 01.09.2025-31.12.2025
  3. Ilość miejsc - 1
     

Wymagane dokumenty:

  1. CV uwzględniające aktualne dane teleadresowe
  2. List motywacyjny
  3. Opcjonalnie: dokumenty potwierdzające wykazane kwalifikacje, np. certyfikaty, publikacje 
  4. Oświadczenie o treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz.Urz. UE. L nr 119, str. 1)”

 

Miejsce i termin składania dokumentów:

Wymagane dokumenty prosimy przesłać pocztą elektroniczną na adres e-mail: arkadiusz.zakrzewski@uwm.edu.pl lub złożyć osobiście
w sekretariacie Katedry Mikrobiologii Żywności, Technologii i Chemii Mięsa Wydziału Nauki o Żywności, pl. Cieszyński 1,10-726 Olsztyn,
w terminie do 21 lipca 2025 r.

 

Dodatkowe informacje:

  1. Oferty, które nie spełniają wymogów formalnych, niekompletne oraz złożone po terminie nie będą rozpatrywane.
  2. Złożone dokumenty nie będą zwracane.
  3. Zastrzegamy sobie możliwość kontaktu jedynie z wybranym kandydatem oraz prawo do powiadomienia o podjęciu decyzji w sprawie obsadzenia stanowiska jedynie wybranego kandydata.

 

Podmiot udostępniający:
Wydział Nauki o Żywności
Wytworzono przez:
dr inż. Arkadiusz Zakrzewski
Data wytworzenia:
14 lipca 2025
Opublikowano przez:
Zofia Konopka
Data opublikowania:
14 lipca 2025 14:48
Aktualizowano przez:
Zofia Konopka
Data aktualizacji:
14 lipca 2025 15:12