Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie zatrudni pracownika inżynieryjno-technicznego w Katedrze Inżynierii, Aparatury Procesowej i Biotechnologii Żywności
Status: Aktualne
- Umowa o pracę.
- Liczba etatów: 1.
- Wymiar czasu pracy: pełen
Główne zadania:
- Nadzór nad działaniem i obsługa wyposażenia dydaktyczno-badawczego znajdującego się w Hali technologicznej Katedry Inżynierii, Aparatury Procesowej i Biotechnologii Żywności.
- Przygotowanie i udział w zajęciach dydaktycznych oraz pracach eksperymentalno-badawczych prowadzonych z wykorzystaniem wyposażenia technicznego Katedry.
- Prowadzenie pomiarów wielkości fizycznych surowców i produktów podczas prac badawczych z wykorzystaniem istniejących urządzeń pomiarowych.
Wymagania:
- Absolwent wydziału Nauki o Żywności lub Nauk Technicznych, pokrewnych wydziałów politechnik.
- Posiadanie wiedzy z zakresu hydrauliki, wymiany ciepła procesów mechanicznych.
- Umiejętność obsługi wyposażenia technicznego służącego do przeprowadzenia procesów jednostkowych przemysłu spożywczego.
- Umiejętność obsługi podstawowych urządzeń pomiarowych znajdujących się w pomieszczeniach Katedry.
- Umiejętność budowy prostych stanowisk doświadczalnych służących do realizacji procesów jednostkowych występujących w przemyśle spożywczym.
- Umiejętność pracy w zespole oraz współpracy podczas prac badawczych.
Oferujemy
- stabilność zatrudnienia w ramach umowy o pracę;
- pełny wymiar czasu pracy;
- dodatkowe wynagrodzenie roczne tzw. „trzynastka”;
- atrakcyjne zaplecze socjalne: dofinansowanie wypoczynku, dofinansowanie wypoczynku dzieci, benefity pracownicze;
- atrakcje kulturalne i sportowe;
- dostęp do pakietu Office (5 instalacji na osobę) dla wszystkich pracowników;
- możliwość skorzystania z ubezpieczenia grupowego;
- preferencyjne pożyczki;
- możliwość rozwoju zawodowego w dynamicznym środowisku i atmosferze sprzyjającej uczeniu się - dostęp do zasobów platformy edukacyjnej (kursy, szkolenia on-line, dostęp do wewnątrzuczelnianego programu szkoleń i kursów, dostęp do programu rozwoju indywidualnego w postaci sesji doradczo/coachingowych, etc.);
- kompleksowy onboarding (wdrożenie pracownicze).
Wymagane dokumenty i oświadczenia
- CV i list motywacyjny.
- Oświadczenie o treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz.Urz. UE. L nr 119, str. 1)”.
Inne informacje
- Oferty, które nie spełniają wymogów formalnych, niekompletne oraz złożone po terminie nie będą rozpatrywane.
- Złożone dokumenty nie będą zwracane.
- Zakwalifikowani kandydaci zostaną powiadomieni telefonicznie lub mailowo o terminie i miejscu rozmowy kwalifikacyjnej.
- Uczelnia zastrzega sobie możliwość kontaktu jedynie z wybranymi kandydatami oraz prawo do powiadomienia o podjęciu decyzji w sprawie obsadzenia stanowiska jedynie wybranych kandydatów.
- Wymagane dokumenty należy składać w Biurze ds. Kadr i Płac ul. Michała Oczapowskiego 2, pok. 8, 10-719 Olsztyn w zamkniętej kopercie z imieniem, nazwiskiem oraz właściwą jednostką, w której odbywa się rekrutacja lub w wersji elektronicznej na adres: rekrutacja_kadry@uwm.edu.pl
- Termin składania dokumentów upływa z dniem 01.09.2024 r.
Podmiot udostępniający: |
Wydział Nauki o Żywności | ||
Wytworzono przez: |
mgr Bogusław Stec | ||
Data wytworzenia: |
20 maja 2024 | ||
Opublikowano przez: |
Zofia Konopka | ||
Data opublikowania: |
20 maja 2024 10:21 | ||
Aktualizowano przez: |
Zofia Konopka | ||
Data aktualizacji: |
20 maja 2024 10:24 |