Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Więcej informacji

Sygnatura: ZR/42/2021

Wejście w życie: 06.04.2021

Ważny do: 29.09.2022

Dokumenty powiązane: ZR/4/2021

Tekst scalony

Zarządzenie Nr 42/2021
Rektora Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie
z dnia 7 kwietnia 2021 roku

zmieniające Zarządzenie Nr 4/2021 Rektora Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie z dnia 22 stycznia 2021 roku w sprawie zmiany oferty kształcenia od roku akademickiego 2021/2022

Na podstawie art. 23 ust. 2 pkt 8 ustawy z dnia 20 lipca 2018 roku – Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (t.j. Dz. U. z 2021 roku, poz. 478), § 17 ust. 4 Statutu Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie, przyjętego Uchwałą Nr 494 Senatu UWM w Olsztynie z dnia 21 maja 2019 roku w sprawie Statutu Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie, ze zm., zarządza się, co następuje:

§ 1

W Zarządzeniu Nr 4/2021 Rektora Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie z dnia 22 stycznia 2021 roku w sprawie zmiany oferty kształcenia od roku akademickiego 2021/2022, w § 1 ust. 1, pkt 3 lit. e otrzymuje brzmienie:
„e) „inżynieria przetwórstwa żywności”, prowadzony na poziomie studiów pierwszego stopnia - inżynierskich z 7-semestralnym okresem nauki o profilu ogólnoakademickim i praktycznym, w formie stacjonarnej,”.

§ 2

Zarządzenie wchodzi w życie z dniem podpisania.

Rektor

dr hab. Jerzy A. Przyborowski, prof. UWM

Z42_2021.PDF
Podmiot udostępniający:
Biuro Rektora
Wytworzono przez:
Rektor dr hab. Jerzy A. PRZYBOROWSKI, prof. UWM
Data wytworzenia:
6 kwietnia 2021
Opublikowano przez:
Aleksandra Wilczyńska
Data opublikowania:
27 czerwca 2021 18:00
Aktualizowano przez:
Zofia Konopka
Data aktualizacji:
30 września 2022 00:00