Sygnatura: ZR/42/2021
Wejście w życie: 06.04.2021
Ważny do: 29.09.2022
Dokumenty powiązane: ZR/4/2021
Zarządzenie Nr 42/2021
Rektora Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie
z dnia 7 kwietnia 2021 roku
zmieniające Zarządzenie Nr 4/2021 Rektora Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie z dnia 22 stycznia 2021 roku w sprawie zmiany oferty kształcenia od roku akademickiego 2021/2022
Na podstawie art. 23 ust. 2 pkt 8 ustawy z dnia 20 lipca 2018 roku – Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (t.j. Dz. U. z 2021 roku, poz. 478), § 17 ust. 4 Statutu Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie, przyjętego Uchwałą Nr 494 Senatu UWM w Olsztynie z dnia 21 maja 2019 roku w sprawie Statutu Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie, ze zm., zarządza się, co następuje:
§ 1
W Zarządzeniu Nr 4/2021 Rektora Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie z dnia 22 stycznia 2021 roku w sprawie zmiany oferty kształcenia od roku akademickiego 2021/2022, w § 1 ust. 1, pkt 3 lit. e otrzymuje brzmienie:
„e) „inżynieria przetwórstwa żywności”, prowadzony na poziomie studiów pierwszego stopnia - inżynierskich z 7-semestralnym okresem nauki o profilu ogólnoakademickim i praktycznym, w formie stacjonarnej,”.
§ 2
Zarządzenie wchodzi w życie z dniem podpisania.
Rektor
dr hab. Jerzy A. Przyborowski, prof. UWM
Z42_2021.PDF |
Podmiot udostępniający: |
Biuro Rektora | ||
Wytworzono przez: |
Rektor dr hab. Jerzy A. PRZYBOROWSKI, prof. UWM | ||
Data wytworzenia: |
6 kwietnia 2021 | ||
Opublikowano przez: |
Aleksandra Wilczyńska | ||
Data opublikowania: |
27 czerwca 2021 18:00 | ||
Aktualizowano przez: |
Zofia Konopka | ||
Data aktualizacji: |
30 września 2022 00:00 |