Sygnatura: ZR/19/2015
Wejście w życie: 04.03.2015
Ważny do: -
Dokumenty powiązane: Brak dokumentów powiązanych.
Zarządzenie Nr 19/2015
Rektora Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie
z dnia 5 marca 2015 roku
w sprawie utworzenia studiów podyplomowych w zakresie „Bezpieczeństwo procesu produkcji w przemyśle spożywczym”
Na podstawie art. 8 ust. 7, art. 8a oraz art. 99 ust. 1 pkt 5 ustawy z dnia 27 lipca 2005 roku - Prawo o szkolnictwie wyższym (tekst jedn.: Dz.U. z 2012r. poz. 572 ze zm.), § 17 ust. 3 pkt 3 i § 17 ust. 7 Statutu Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie oraz § 2 ust. 1 Regulaminu Studiów Podyplomowych, stanowiącego załącznik do Uchwały Nr 845 Senatu Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie z dnia 27 stycznia 2012 r., zarządza się, co następuje:
§ 1
1. Na Wydziale Nauk Technicznych tworzy się studia podyplomowe w zakresie „Bezpieczeństwo procesu produkcji w przemyśle spożywczym”.
2. Studia przeznaczone są dla osób legitymujących się dyplomem ukończenia studiów wyższych.
3. O zakwalifikowaniu na studia podyplomowe decyduje kolejność złożenia kompletu wymaganych dokumentów.
4. Nauka trwa dwa semestry i prowadzona jest w formie niestacjonarnej.
5. Za świadczone usługi edukacyjne pobiera się opłatę w wysokości 4200,00 zł (słownie: cztery tysiące dwieście złotych 00/100).
6. Szczegółowe zasady odpłatności określa umowa zawarta pomiędzy Uczelnią, a Słuchaczem.
§ 2
Studia podyplomowe „Bezpieczeństwo procesu produkcji w przemyśle spożywczym” funkcjonują na zasadach określonych w Regulaminie Studiów Podyplomowych.
§ 3
Zarządzenie wchodzi w życie z dniem podpisania.
Rektor
prof. dr hab. Ryszard J. GÓRECKI
Podmiot udostępniający: |
Biuro Rektora | ||
Wytworzono przez: |
prof. dr hab. Ryszard Górecki | ||
Data wytworzenia: |
4 marca 2015 | ||
Opublikowano przez: |
Aldona Stec | ||
Data opublikowania: |
23 marca 2021 15:17 | ||
Aktualizowano przez: |
Aldona Stec | ||
Data aktualizacji: |
23 marca 2021 15:17 |