Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Więcej informacji

Sygnatura: ZR/19/2015

Wejście w życie: 04.03.2015

Ważny do: -

Dokumenty powiązane: Brak dokumentów powiązanych.

Zarządzenie Nr 19/2015

Rektora Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie

z dnia 5 marca 2015 roku

w sprawie utworzenia studiów podyplomowych w zakresie „Bezpieczeństwo procesu produkcji w przemyśle spożywczym”

 

Na podstawie art. 8 ust. 7, art. 8a oraz art. 99 ust. 1 pkt 5 ustawy z dnia 27 lipca 2005 roku - Prawo o szkolnictwie wyższym (tekst jedn.: Dz.U. z 2012r. poz. 572 ze zm.), § 17 ust. 3 pkt 3 i § 17 ust. 7 Statutu Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie  oraz § 2 ust. 1 Regulaminu Studiów Podyplomowych, stanowiącego załącznik do Uchwały Nr 845 Senatu Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie z dnia 27 stycznia 2012 r.,  zarządza się, co następuje:

 

§ 1

1.     Na Wydziale Nauk Technicznych tworzy się studia podyplomowe w zakresie „Bezpieczeństwo procesu produkcji w przemyśle spożywczym”.

2.     Studia przeznaczone są dla osób legitymujących się dyplomem ukończenia studiów wyższych.

3.     O zakwalifikowaniu na studia podyplomowe decyduje kolejność złożenia kompletu wymaganych dokumentów.

4.     Nauka trwa dwa semestry i prowadzona jest w formie niestacjonarnej.

5.     Za świadczone usługi edukacyjne pobiera się opłatę w wysokości 4200,00 zł (słownie: cztery tysiące dwieście złotych 00/100).

6.     Szczegółowe zasady odpłatności określa umowa zawarta pomiędzy Uczelnią, a Słuchaczem.

§ 2

Studia podyplomowe „Bezpieczeństwo procesu produkcji w przemyśle spożywczym” funkcjonują na zasadach określonych w Regulaminie Studiów Podyplomowych.

 

§ 3

Zarządzenie wchodzi w życie z dniem podpisania.

 

Rektor

 

prof. dr hab. Ryszard J. GÓRECKI

 

Podmiot udostępniający:
Biuro Rektora
Wytworzono przez:
prof. dr hab. Ryszard Górecki
Data wytworzenia:
4 marca 2015
Opublikowano przez:
Aldona Stec
Data opublikowania:
23 marca 2021 15:17
Aktualizowano przez:
Aldona Stec
Data aktualizacji:
23 marca 2021 15:17