Sygnatura: ZR/122/2017
Wejście w życie: 27.12.2017
Ważny do: -
Dokumenty powiązane: Brak dokumentów powiązanych.
Zarządzenie Nr 122/2017
Rektora Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie
z dnia 28 grudnia 2017 roku
w sprawie likwidacji studiów podyplomowych w zakresie „Bezpieczeństwo procesu produkcji w przemyśle spożywczym”
Działając na podstawie § 17 ust. 3 pkt 3 i § 17 ust. 7 Statutu Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie oraz § 2 ust. 1 Regulaminu studiów podyplomowych stanowiącego załącznik do Uchwały Nr 698 Senatu Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie z dnia 27 marca 2015 r. w sprawie Regulaminu studiów podyplomowych, zarządza się, co następuje:
§ 1
Na Wydziale Nauk Technicznych Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie likwiduje się studia podyplomowe w zakresie „Bezpieczeństwo procesu produkcji w przemyśle spożywczym”, utworzone Zarządzeniem Nr 19/2015 Rektora Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie z dnia 5 marca 2015 roku w sprawie utworzenia studiów podyplomowych w zakresie „Bezpieczeństwo procesu produkcji w przemyśle spożywczym”.
§ 2
Zarządzenie wchodzi w życie z dniem podpisania.
Rektor
prof. dr hab. Ryszard J. GÓRECKI
Podmiot udostępniający: |
Biuro Rektora | ||
Wytworzono przez: |
Rektor prof. dr hab. Ryszard J. GÓRECKI | ||
Data wytworzenia: |
27 grudnia 2017 | ||
Opublikowano przez: |
Aleksandra Wilczyńska | ||
Data opublikowania: |
27 maja 2021 10:29 | ||
Aktualizowano przez: |
Aleksandra Wilczyńska | ||
Data aktualizacji: |
27 maja 2021 10:29 |