Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Więcej informacji

Sygnatura:

Wejście w życie:

Ważny do: -

Dokumenty powiązane: US/295/2023 US/165/2022

UCHWAŁA Nr 636
Senatu Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie
z dnia 31 stycznia 2020 roku

w sprawie ustalenia programu studiów kierunku bezpieczeństwo i certyfikacja żywności dla poziomu studiów pierwszego stopnia-inżynierskich o profilu ogólnoakademickim

Na podstawie art. 28 ust. 1 pkt 11 oraz art. 67 ust. 1 ustawy z dnia 20 lipca 2018 roku – Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (t.j. Dz. U. z 2020 r. poz. 85), w związku z Zarządzeniem Nr 7/2020 Rektora UWM w Olsztynie z dnia 15 stycznia 2020 roku w sprawie zmiany oferty kształcenia od roku akademickiego 2020/2021, na wniosek Dziekana Wydziału Nauki o Żywności pozytywnie zaopiniowany przez Radę Edukacyjną, Senat Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie (zwany dalej „Senatem”) uchwala, co następuje: 

§ 1

1. Senat ustala program studiów kierunku bezpieczeństwo i certyfikacja żywności dla poziomu studiów pierwszego stopnia – inżynierskich z 7-semestralnym okresem nauki o profilu ogólnoakademickim, stanowiący załączniki 1-3.
2. Program studiów, o którym mowa w ust. 1 obowiązuje od cyklu kształcenia 2020/2021.
3. Dziekan dostosuje organizację procesu kształcenia do wymagań określonych w programie studiów, o którym mowa w ust. 1. 

§ 2

Uchwała wchodzi w życie z dniem jej podjęcia.

Przewodniczący Senatu

Rektor

prof. dr hab. Ryszard J. GÓRECKI

ZAŁĄCZNIK - do treści Uchwały Nr 165 - zm U 636 z 2021 - zm. pr. st. kier. bezpieczeństwo i certyfikacja żywności (studia I stopnia) profil A.pdf
Załączniki do Uchwały Nr 636 - w sprawie ustalenia programu studiów - Bezpieczeństwo i certyfikacja żywności - po zmianach Uchwałą Nr 165 z 2022.pdf
zal3_US636_2020_po zmianie_US295_2023.pdf
Podmiot udostępniający:
None
Wytworzono przez:
None
Data wytworzenia:
-
Opublikowano przez:
Małgorzata Klafft
Data opublikowania:
7 marca 2022 15:39
Aktualizowano przez:
Zofia Konopka
Data aktualizacji:
1 marca 2023 12:56