Decyzja Nr 172/2020
Rektora Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie
z dnia 28 października 2020 roku
w sprawie powołania do pełnienia funkcji Zastępcy Przewodniczącego Rady Naukowej Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia
Działając na podstawie § 15 ust. 7 i § 17 ust. 4 Statutu Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie, stanowiącego załącznik do Uchwały Nr 494 Senatu Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie z dnia 21 maja 2019 roku w sprawie Statutu Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie (ze zmianami), stanowi się, co następuje:
§ 1
1. Z dniem 1 listopada 2020 r. powołuję dr hab. Annę Zadernowską, prof. UWM, do pełnienia funkcji Zastępcy Przewodniczącego Rady Naukowej Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia na okres do 31 grudnia 2022 r.
2. Szczegółowy zakres działania Zastępcy Przewodniczącego Rady Naukowej Dyscypliny technologia żywności i żywienia określa pełnomocnictwo.
§ 2
Decyzja wchodzi w życie z dniem podpisania.
Rektor
dr hab. Jerzy A. PRZYBOROWSKI, prof. UWM
Podmiot udostępniający: |
None | ||
Wytworzono przez: |
None | ||
Data wytworzenia: |
- | ||
Opublikowano przez: |
Zofia Konopka | ||
Data opublikowania: |
10 stycznia 2022 13:11 | ||
Aktualizowano przez: |
Zofia Konopka | ||
Data aktualizacji: |
10 stycznia 2022 13:11 |