Decyzja Nr 134/2019
Rektora Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego
z dnia 14 października 2019 roku
w sprawie powołania Rady Naukowej Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia na okres do 31 grudnia 2022 r.
Działając na podstawie § 2 ust. 8 Uchwały Nr 494 Senatu Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie z dnia 21 maja 2019 roku w sprawie Statutu Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie oraz § 15 ust. 5 Statutu Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie, stanowiącego załącznik do niniejszej Uchwały, stanowi się, co następuje:
§ 1
Z dniem 14 października 2019 r. powołuję Radę Naukową Dyscypliny technologia żywności i żywienia na okres do 31 grudnia 2021 r. w następującym składzie:
1) prof. dr hab. inż. Małgorzata Darewicz
2) prof. dr hab. inż. Anna Iwaniak
3) prof. dr hab. inż. Katarzyna Majewska
4) prof. dr hab. Piotr Minkiewicz
5) prof. dr hab. inż. Lidia Wądołowska
6) dr hab. inż. Sylwester Czaplicki, prof. UWM
7) dr hab. inż. Marzena Danowska-Oziewicz, prof. UWM
8) dr hab. inż. Mirosława Karpińska-Tymoszczyk, prof. UWM
9) dr hab. inż. Katarzyna Kiełczewska, prof. UWM
10) prof. dr hab. inż. Iwona Konopka,
11) dr hab. inż. Jarosław Kowalik, prof. UWM
12) dr hab. inż. Monika Modzelewska-Kapituła, prof. UWM
13) dr hab. inż. Katarzyna Przybyłowicz, prof. UWM
14) dr hab. inż. Michał Smoczyński, prof. UWM
15) dr hab. Bogdan Smyk, prof. UWM
16) dr hab. inż. Małgorzata Tańska, prof. UWM
17) dr hab. inż. Anna Zadernowska, prof. UWM
18) dr hab. inż. Justyna Żulewska, prof. UWM
19) dr hab. inż. Marek Aljewicz, prof. UWM,
20) dr hab. inż. Fabian Dajnowiec
21) dr hab. inż. Joanna Klepacka
22) dr hab. inż. Renata Pietrzak-Fiećko, prof. UWM,
23) dr inż. Wioleta Chajęcka-Wierzchowska
§ 2
Decyzja wchodzi w życie z dniem podpisania.
Rektor
prof. dr hab. Ryszard J. GÓRECKI
Podmiot udostępniający: |
None | ||
Wytworzono przez: |
None | ||
Data wytworzenia: |
- | ||
Opublikowano przez: |
Zofia Konopka | ||
Data opublikowania: |
4 stycznia 2022 13:42 | ||
Aktualizowano przez: |
Zofia Konopka | ||
Data aktualizacji: |
4 stycznia 2022 13:42 |