Sygnatura: DR/33/2018
Wejście w życie: 07.05.2018
Ważny do: 30.09.2020
Dokumenty powiązane: DR/151/2020
Decyzja Nr 33/2018
Rektora Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie
z dnia 8 maja 2018 roku
w sprawie powołania Komitetu Sterującego Projektu pn. „Innowacyjność technologii żywności wysokiej jakości” umowa o dofinansowanie nr RPWM.01.01.00-28-0002/17-00 realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Warmińsko-Mazurskiego, Działanie 1.1 Nowoczesna infrastruktura badawcza publicznych jednostek naukowych
Działając na podstawie art. 66 ust. 2 ustawy z dnia 27 lipca 2005 roku, Prawo o szkolnictwie wyższym (Dz. U. nr 164, poz. 1365, z późn. zm.), stanowi się, co następuje:
§ 1
Powołuje się Komitet Sterujący Projektu pn. „Innowacyjność technologii żywności wysokiej jakości” nr umowy o dofinansowanie RPWM.01.01.00-28-0002/17-00 w następującym składzie:
1) Prorektor ds. nauki prof. dr hab. Jerzy Jaroszewski – Przewodniczący,
2) Kanclerz UWM w Olsztynie dr inż. Aleksander Socha,
3) Prodziekan Wydziału Medycyny Weterynaryjnej prof. dr hab. Andrzej Koncicki,
4) Prodziekan Wydziału Nauki o Żywności dr hab. inż. Anna Sylwia Tarczyńska,
5) Dyrektor Centrum Innowacji i Transferu Technologii UWM w Olsztynie mgr Eliza Popławska – Jodko.
§ 2
Komitet Sterujący Projektu odpowiada za zarządzanie strategiczne realizacją projektu oraz wypełnienie wszystkich postanowień umowy o dofinansowanie
nr RPWM.01.01.00-28-0002/17-00, zawartej pomiędzy Województwem Warmińsko – Mazurskim z siedzibą w Olsztynie przy ul. Emilii Plater 1, 10-562 Olsztyn, reprezentowanym przez Zarząd Województwa a Uniwersytetem Warmińsko-Mazurskim z siedzibą w Olsztynie.
§ 3
Decyzja wchodzi w życie z dniem jej podpisania.
Rektor
prof. dr hab. Ryszard J. GÓRECKI
Podmiot udostępniający: |
Biuro Rektora | ||
Wytworzono przez: |
prof. dr hab. Ryszard J. GÓRECKI - Rektor | ||
Data wytworzenia: |
7 maja 2018 | ||
Opublikowano przez: |
Ewa Polańska | ||
Data opublikowania: |
26 kwietnia 2021 14:55 | ||
Aktualizowano przez: |
Ewa Polańska | ||
Data aktualizacji: |
26 maja 2021 14:36 |