Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Więcej informacji

Sygnatura: DR/201/2019

Wejście w życie: 12.11.2019

Ważny do: 30.10.2020

Dokumenty powiązane: DR/163/2020

Decyzja Nr 201/2019
Rektora Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie
z dnia 13 listopada 2019 roku

 w sprawie powołania do pełnienia funkcji Zastępcy Przewodniczącego Rady Naukowej Dyscypliny technologia żywności i żywienia


 
Działając na podstawie § 15 ust. 7 i § 17 ust. 4 Statutu Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie, stanowiącego załącznik do Uchwały Nr 494 Senatu Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie z dnia 21 maja 2019 roku w sprawie Statutu Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie, stanowi się, co następuje:

 § 1

1. Z dniem 13 listopada 2019 r. powołuję prof. dr hab. inż. Annę Iwaniak do pełnienia funkcji Zastępcy Przewodniczącego Rady Naukowej Dyscypliny technologia żywności i żywienia na okres do 31 grudnia 2021 r.
2. Szczegółowy zakres działania Zastępcy Przewodniczącego Rady Naukowej Dyscypliny technologia żywności i żywienia określa pełnomocnictwo.

 § 2

Decyzja wchodzi w życie z dniem podpisania.

 
Rektor
 
prof. dr hab. Ryszard J. GÓRECKI

D201_2019.PDF
Podmiot udostępniający:
Biuro Rektora
Wytworzono przez:
prof. dr hab. Ryszard J. GÓRECKI - Rektor
Data wytworzenia:
12 listopada 2019
Opublikowano przez:
Ewa Polańska
Data opublikowania:
24 maja 2021 08:47
Aktualizowano przez:
Zofia Konopka
Data aktualizacji:
15 września 2023 13:58