Sygnatura: DA/27/2025
Wejście w życie: 31.03.2025
Ważny do: -
Dokumenty powiązane: Brak dokumentów powiązanych.
Decyzja Nr 27/2025
Administratora Programów Studiów
Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie
z dnia 31 marca 2025 roku
w sprawie ustalenia treści kształcenia i planu studiów podyplomowych zarządzanie produkcją i procesami w przemyśle spożywczym
Na podstawie art. 28 ust. 5 ustawy z dnia 20 lipca 2018 roku – Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (t.j. Dz. U. z 2024 roku, poz. 1571 ze zm.), § 20a ust. 3 Statutu Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie, stanowiącego załącznik do Uchwały Nr 494 Senatu Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie z dnia 21 maja 2019 roku w sprawie Statutu Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie (ze zm.) oraz § 5 ust. 6 i 8 Uchwały Nr 429 Senatu Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie z dnia 24 listopada 2023 roku w sprawie ustalenia zasad opracowywania programów studiów podyplomowych i innych form kształcenia, na wniosek Dziekana Wydziału Nauki o Żywności, stanowi się, co następuje:
§ 1
- Ustala się treści kształcenia i plan studiów podyplomowych zarządzanie produkcją i procesami w przemyśle spożywczym, stanowiące załączniki nr 1 i 2 do niniejszej decyzji.
- Treści kształcenia i plan studiów podyplomowych, o których mowa w ust. 1, mają zastosowanie dla cykli studiów podyplomowych, na które rekrutacja rozpoczyna się po dniu wejścia w życie niniejszej decyzji.
§ 2
Decyzja wchodzi w życie z dniem podpisania.
Administrator Programów Studiów
dr hab. Paweł Wysocki, prof. UWM
DAPS 27_2025.pdf |
DAPS 27_2025.pdf |
Załącznik DAPS 27_2025.pdf |
Podmiot udostępniający: |
Biuro ds. Kształcenia | ||
Wytworzono przez: |
dr hab. Paweł Wysocki, prof. UWM | ||
Data wytworzenia: |
31 marca 2025 | ||
Opublikowano przez: |
Zofia Konopka | ||
Data opublikowania: |
22 maja 2025 13:35 | ||
Aktualizowano przez: |
Zofia Konopka | ||
Data aktualizacji: |
22 maja 2025 13:38 |