UNIWERSYTET WARMIŃSKO-MAZURSKI W OLSZTYNIE ZATRUDNI PRACOWNIKA TECHNICZNEGO

Strona została usunięta dnia: 25 maj, 2020 - 13:18
UNIWERSYTET WARMIŃSKO-MAZURSKI W OLSZTYNIE 
ZATRUDNI PRACOWNIKA TECHNICZNEGO
 
Miejsce pracy: Katedra Mikrobiologii Przemysłowej i Żywności
Czas pracy: umowa o pracę, pełen etat
 
ZAKRES PODSTAWOWYCH OBOWIĄZKÓW:
    obsługa techniczna zajęć laboratoryjnych
    przygotowanie pracowni studenckich do zajęć;
    praca w pożywkarni; przygotowanie pożywek stałych i płynnych
    monitorowanie, obsługa i kontrola urządzeń pracujących w laboratoriach naukowych
     i dydaktycznych;
    prowadzenie księgi inwentarzowej
    zamawianie i kontrola ciągłości dostaw materiałów niezbędnych do prowadzenia ćwiczeń
     oraz prac badawczych gwarantujących ciągłość pracy w pracowniach naukowych
     i dydaktycznych
    wykonywanie innych poleceń służbowych Kierownika Katedry.

WYMAGANIA:
wykształcenie minimum średnie,
znajomość podstawowych technik mikrobiologicznych; obsługa sprzętu do sterylizacji i do badań
  naukowych (Vidas, Maldi-TOF, Real-Time, cytometr, chromatograf cieczowy)
umiejętność współdziałania i pracy w zespole;
terminowość i dokładność w wykonywaniu obowiązków;
samodzielność w wykonywaniu obowiązków;
zaangażowanie i umiejętność pracy w zespole.
 
ZAINTERESOWANE OSOBY SKŁADAJĄ:
1.  CV i list motywacyjny;
2.  Podpisane własnoręcznie oświadczenie o treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych
     osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie
     z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie
     ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego
     przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz. Urz. UE. L nr 119, str. 1)”,
    w wersji elektronicznej na adres: anna.zadernowska@uwm.edu.pl.
 
Termin składania dokumentów upływa z dniem 29.05.2020 r.
 
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych tj. Dz. U. z 2002 Nr 101 poz. 926 z późn. zm.).”
O terminie rozmowy kwalifikacyjnej wybrani kandydaci zostaną powiadomieni indywidualnie.
 
Uczelnia zastrzega sobie możliwość kontaktu jedynie z wybranymi kandydatami oraz prawo do powiadomienia o podjęciu decyzji w sprawie obsadzenia stanowiska jedynie wybranego kandydata.

 

Informacje o dokumencie:
Jednostka:
Wydział Nauki o Żywności
Wytworzył:
dr hab. Anna Zadernowska
Opublikował:
Zofia Konopka
Data wytworzenia:
25.05.2020
Data publikacji:
25.05.2020 13:18
Data aktualizacji:
25.05.2020 13:18
Liczba wyświetleń:
601
Historia aktualizacjiDrukuj ten dokument