- menu przedmiotowe
- Status prawny
- Władze Uniwersytetu
- Wewnętrzne akty prawne
- Działalność Uniwersytetu
- Struktura organizacyjna
- Doktoraty i habilitacje
- Ogłoszenia i komunikaty
- Konkursy na stanowiska nauczycieli akademickich
- Oferty zatrudnienia w projektach
- Baza dokumentów
- Regulaminy
- Prowadzone rejestry, ewidencje i archiwa
- Studia i studenci
- Programy studiów
- Oceny Polskiej Komisji Akredytacyjnej
- dostęp do informacji
- obsługa biuletynu UWM
Konkurs na stanowisko stypendysty-doktoranta w projekcie ”Wpływ technologii płotków i obróbki sous-vide na ekspresję czynników wirulencji i genów oporności na antybiotyki u Listeria monocytogenes i Enterococcus sp."
Strona została usunięta dnia: 24 maj, 2019 - 07:50
Informacje o dokumencie:
Jednostka: Wydział Nauki o Żywności | Wytworzył: dr hab. Anna Zadernowska, prof. UWM | Opublikował: Zofia Konopka |
Data wytworzenia: 08.04.2019 | Data publikacji: 08.04.2019 12:08 | Data aktualizacji: 24.05.2019 07:50 |
Liczba wyświetleń: 792 | Historia aktualizacji | Drukuj ten dokument |
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
konkurs doktorant bip.pdf | 161.66 KB |
rozstrzygnięcie konkursu 2405.docx | 12.7 KB |