- menu przedmiotowe
- Status prawny
- Władze Uniwersytetu
- Wewnętrzne akty prawne
- Działalność Uniwersytetu
- Struktura organizacyjna
- Doktoraty i habilitacje
- Ogłoszenia i komunikaty
- Konkursy na stanowiska nauczycieli akademickich
- Oferty zatrudnienia w projektach
- Baza dokumentów
- Regulaminy
- Prowadzone rejestry, ewidencje i archiwa
- Studia i studenci
- Programy studiów
- Oceny Polskiej Komisji Akredytacyjnej
- dostęp do informacji
- obsługa biuletynu UWM
Technolog w Katedrze Technologii i Chemii Mięsa
Strona została usunięta dnia: 11 luty, 2019 - 09:41
UNIWERSYTET WARMIŃSKO-MAZURSKI W OLSZTYNIE
WYDZIAŁ NAUKI o ŻYWNOŚCI
KATEDRA TECHNOLOGII I CHEMII MIĘSA
ZATRUDNI
PRACOWNIKA INŻYNIERYJNO-TECHNICZNEGO
NA STANOWISKU TECHNOLOGA (umowa na zastępstwo)
ZAKRES PODSTAWOWYCH OBOWIĄZKÓW:
• Udział w przygotowywaniu ćwiczeń laboratoryjnych;
• Udział w organizowaniu zaopatrzenia w surowiec, szkło, odczynniki i inne materiały niezbędne
do przeprowadzenia ćwiczeń;
do przeprowadzenia ćwiczeń;
• Monitorowanie i kontrola urządzeń pracujących w laboratorium;
• Zamawianie i kontrolowania ciągłości dostaw, gwarantujących ciągłość pracy;
• Udział w ćwiczeniach jako pracownik inżynieryjno-techniczny, obsługa ćwiczeń, obsługa urządzeń
i aparatury w ramach ćwiczeń;
i aparatury w ramach ćwiczeń;
• Udział w pracach badawczych i obsługa laboratorium;
• Obsługa systemu USOS;
• Umiejętność przygotowywania roztworów, odczynników chemicznych;
• Znajomość technologii mięsa i analiz z nim związanych;
• Dbałość o porządek w salach laboratoryjnych;
• Przygotowanie dokumentacji i pism oraz ich archiwizacja zgodnie z instrukcją kancelaryjną
i archiwalną;
i archiwalną;
• Prowadzenie korespondencji i rozliczeń finansowych Katedry;
• Przygotowywanie dokumentacji związanej z prowadzeniem dydaktyki studenckiej oraz prac
badawczych;
badawczych;
• Sporządzenie analiz, sprawozdań wynikających z prowadzonych spraw z uwzględnieniem
obowiązujących terminów sprawozdawczości (przygotowywanie planów oraz sprawozdań
z urlopów, przygotowywanie skierowań na badanie lekarskie)
obowiązujących terminów sprawozdawczości (przygotowywanie planów oraz sprawozdań
z urlopów, przygotowywanie skierowań na badanie lekarskie)
• Prowadzenie dokumentacji związanej z wyjazdami służbowymi pracowników i doktorantów;
• Umiejętność prowadzenia dokumentacji związanej z zamówieniami publicznymi.
PRACOWNICY UBIEGAJĄCY SIĘ O ZATRUDNIENIE POWINNI LEGITYMOWAĆ SIĘ:
• wykształceniem wyższym (wykształcenie technologia żywności i żywienia człowieka lub biologiczne
lub chemiczne; bioinżynieria);
lub chemiczne; bioinżynieria);
• umiejętnością posługiwania się sprzętem laboratoryjnym oraz pracą z odczynnikami chemicznymi;
• bardzo dobra znajomością pakietu MS Office;
• umiejętnością współdziałania i pracy w zespole;
• umiejętnością działania pod wpływem stresu i presją czasu;
• umiejętnością logicznego myślenia;
• umiejętnością myślenia analitycznego i planistycznego;
• biegłą obsługą systemu USOS;
• terminowością i dokładnością w wykonywaniu obowiązków;
• kreatywnością, samodzielnością i umiejętnością pracy pod presją czasu i w zespole;
• komunikatywnością, umiejętnością nawiązywania relacji z pracownikami i interesariuszami katedry.
ZAINTERESOWANE OSOBY SKŁADAJĄ:
1) CV i list motywacyjny;
2) Podpisane oświadczenie o treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych
zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie
z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r.
w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych
i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE
(Dz. Urz. UE. L nr 119, str. 1)”.
zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie
z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r.
w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych
i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE
(Dz. Urz. UE. L nr 119, str. 1)”.
W wersji elektronicznej na adres e-mail Kierownika Katedry Technologii i Chemii Mięsa: mozol@uwm.edu.pl.
Termin składania ofert upływa 15 lutego 2019 r.
O terminie rozmowy kwalifikacyjnej wybrani kandydaci zostaną powiadomieni indywidualnie.
Uczelnia zastrzega sobie możliwość kontaktu jedynie z wybranymi kandydatami oraz prawo
do powiadomienia o podjęciu decyzji w sprawie obsadzenia stanowiska jedynie wybranego kandydata.
Informacje o dokumencie:
Jednostka: Dział Kadr | Wytworzył: Dział Kadr | Opublikował: Zofia Konopka |
Data wytworzenia: 10.02.2019 | Data publikacji: 11.02.2019 09:41 | Data aktualizacji: 11.02.2019 09:41 |
Liczba wyświetleń: 881 | Historia aktualizacji | Drukuj ten dokument |